



Paleuri cu crema de ciocolata
Ingrediente
- 200 gr. unt 200 gr. zahar pudra 4 oua 300 gr. faina razatura de lamaie vanilie
- Crema:
- 225 gr. unt 150 gr zahar pudra cacao esenta rom.
Rețete similare
-
Ciocolata de casa in doua culori
- - -
Cremsnit
- - -
Ceapa murata
- - 5.00
Paleuri cu crema de ciocolata
Mod de preparare
Untul se amesteca cu zaharul pudra si se incalzeste putin pt. a se putea alifia.
Se adauga vanilia,razatura de lamaie,ouale,faina,continuind amestecarea.
Compozitia se toarna pe hartie de copt,in diferite forme.Dupa coacere si racire se umplu cate doua cu creama de cacao.Fiecare fursec se glaseaza cu ciocolata.
Crema:Se freaca untul cu zaharul pana se face spumos si deschis la culoare,apoi se adauga cacao si esentele.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.