



Ingrediente
- 200 g de faina integrala, patru linguri de nuci macinate
- 200 ml apa 100 ml ulei
- cinci linguri de cacao, cinci linguri de zaharina, 30 g de drojdie si un v
Rețete similare
-
Salata de banane cu pepene
- - 5.00 -
Prajitura diplomat de post
- - 5.00 -
Clatite de post cu mere
- - 5.00
Cozonac fara zahar de post
Mod de preparare
Trebuie să dizolvi drojdia şi îndulcitorul în apa, apoi să adaugi , făina şi sarea. După ce frămânţi bine aluatul, se pune ulei si iar se framanta se lasa la crescut 45 de minute. Întinde o foaie şi unge-o pe mijloc cu cacao amestecată cu nucă Rulează aluatul, pune-l în forma tapetată cu hârtie de copt. Bagă-l la cuptor (încălzit în prealabil) până se rumeneşte
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.