



Ingrediente
- 250 unt; 250g zahar; 1 plic zahar vaniliat; 250g faina; 2 galbenusuri de ou; 2 oua intregi
Rețete similare
-
Gogosile bunicii
- - -
Dovleac
- - 5.00 -
saratele
- - 5.00
Prajiturele fragede pentru ceai
Mod de preparare
Intr-un vas se bate untul impreuna cu zaharul, apoi se adauga ouale intregi si galbenusurile, unul cate unul. Dupa ce compozitia s-a spumat si s-a omogenizat bine, se adauga zaharul vaniliat si faina, amestecand usor cu lingura de lemn.
Compozitia obtinuta se toarna pe tavi unse cu unt si pudrate cu faina, cu ajutorul unui cornet , modeland rondele de marimea unei monede mai marisoare sau orice alta forma o doriti.
Se coc in cuptor, la foc moderat. Rondelele se scot de pe tava cat sunt calde.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!