



Prajitura marmota
Ingrediente
- 300g biscuiti fragezi
- 3-4 linguri crema de ciocolata
- 200g unt topit
- 1esenta rom Dr. Oetker
- 250g visine fara simburi
- Pt crema:2 cutii brinza cu smintina proaspata
- 5 linguri zahar pudra
- 1 esenta lamiie Dr. Oetker
- 4-5 linguri frisca lichida
- 2 plicuri gelatina
- visine pt ornat , 2 plicuri jeleu rosu si frunze de menta
Rețete similare
-
Prajitura cu capsuni si martipan
- - 5.00 -
Tarta cu fructe
- - 5.00 -
Alune in ciocolata
- - 5.00
Prajitura marmota
Mod de preparare
Dai biscuitii prin masina de tocat apoi ii amesteci cu untul topit,crema de ciocolata si esenta de rom pina se formeaza o pasta omogena.Intinzi compozitia intr-o tava medie in strat uniform,il presezi bine cu mina si o dai la frigider pt 1h.Pt crema: mixezi frisca cu brinza proaspata cu smintina ,adaugi zaharul esenta si la final gelatina inmuiata in apa rece si topita pe baia de abur[ fara sa fiarba] turnata in fir subtire.Deasupra blatului de biscuiti asezi visinile scurse, apoi intindem crema de brinza Punem pe deasupra cite o visina ca ornament din loc in loc si turnam jeleul preparat conform instructiunilor de pe plic si dam prajitura la frigider pt cel putin 2 ore.punem si citeva frunze de menta ce ne racoreste.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!5 briose pentru reteta, din partea mea!