Prajitura Amandina

Ingrediente

  • Pentru Blat:
  • 6 oua
  • 200 grame zahar
  • 30 ml apa
  • 30 ml ulei
  • 200 grame cacao
  • 8 linguri faina
  • 1/2 praf de copt
  • Pentru Crema:
  • 4 galbenusuri
  • 400 grame unt
  • 250 grame zahar pudra
  • 4 linguri cacao
  • 1 fiola esenta de rom
  • Pentru Sirop:
  • 50 grame zahar tos
  • 100 ml apa
  • 2 plicuri capuccino cu rom
  • 1 fiola esenta de rom
  • Pentru Glazura:
  • o glazaura de caramel de la Dr. Oetker
  • o glazura de ciocolata de la Dr. Oetker

Prajitura Amandina

de Mihaela Visan
-
-
9768

 

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!
5 stele

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!

Nu există comentarii la această reţetă.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles