



Ingrediente
- 4 mandarine
- 2 linguri de unt
- 100 gr zahar
- 3 oua
- 1 ceasca de lapte
- 2 felii franzela
Rețete similare
-
Strudel cu mere si nuci
- - -
MERENG
- - 5.00 -
Prajitura desteapta
- - 5.00
BUDINCA DE MANDARINE
Mod de preparare
Fructele decojite si curatate de pielita alba ,se acopera cu zahar si se lasa la rece.In acest timp se prepara aluatul;se inmoaie painea in laptele fiert cu jumatate din cantitate de zahar si se faramiteaza bine .Se incorporeaza galbenusurile , se adauga restul de lapte si fructele.Se pun albusurile batute spuma, amestecandu-se pana se omogenuzeaza.Aluatul se toarna intr-o forma unsa cu unt si se coace in cuptorul incins 1/2 ora ,dupa care se taie felii.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.