Prajitura Negresa de post de post

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 1 cana(250 ml)
  • zahar pudra
  • 1 cana nuci macinate
  • 1/2 cana ulei
  • 3 linguri cu varf de cacao de la Dr. Oetker
  • 2 cani faina
  • 1 cana apa
  • 1 lingurita amoniac de la Dr. Oetker
  • 1 borcan de gem (cca. 450 g)
  • cateva picaturi zeama de lamaie
  • Pentru glazura:
  • 3 linguri apa
  • 3 linguri zahar tos
  • 3 linguri cacao de la Dr. Oetker
  • 3 linguri margarina
  • Pentru ornare: ness sau cacao, cocos etc

Rețete similare

Prajitura Negresa de post de post

de Mihaela Visan
-
-
1865

 

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!
5 stele

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!

Nu există comentarii la această reţetă.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles