



Ingrediente
- 12 linguri de zahar,12 linguri de apa,12 linguri de ulei,2 linguri de otet,1praf de copt,zahar
- vanilat,faina cat cuprinde..1 kg mere
Rețete similare
-
Aroma de Ness cu Glazura Alba (de Post)
- - -
Spuma de fragi
- - 5.00 -
Dovleac cu scortisoara
- - 5.00
Plancinta cu mere de post
Mod de preparare
Se pune zaharul intr-un castron peste el se pune apa,se amesteca bine pina se topeste,apoi se pune uleiul,se amesteca in continuare,se pune 2 linguri de otet,zaharul vanilat,se pune o cana de faina amestecata cu praful de copt,se amesteca bine cu igredientele in castron.Se incepe framintatul cu faina in continuare pina se face o coca care se inparte in 2 parti.Tava se unge si se tapetaza cu faina,se pune prima foaie,merele se calesc cu scortisoara si zahar,se pune si 1-2 linguri de gris in mere sa se lege mai bine.Apoi se pune peste prima foaie in tava se intinde frumos,si apoi se pune a 2 foaie.Se inteapa cu furculita peste tot ca sa creasca uniform.Cuptorul trebuie sa fie incins.Cand este gata se pudreaza cu zahar pudra. POFTA BUNA

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.