



Ingrediente
- 225 g crema de branza
- 225 g unt
- 250 g faina
- 1 borcan de gem
- zahar pudra
Rețete similare
-
Prajitura Negresa
- - 5.00 -
Prajitura cu stafide
- - 5.00 -
Prajitura cu prune.
- - 5.00
Cornulete cu gem
Mod de preparare
Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Se pune untul intr-un castron si se amesteca. Se adauga creama de branza. Se amesteca pana cand compozitia capata o culoare uniforma.Se adauga faina toata o data si se amesteca pana se incorporeaza. Consistenta aluatului va fi destul de moale. Se inveleste in folie si se da la frigider 2-3 ore.Se imparte coca in 4 parti egale. Se ia o bucata de coca si se intinde un patrat cu o grosime de aproximativ 3 mm. Se imparte in patrate cu latura de 8 – 10 cm. Se pune gem intr-un colt, se formeaza cornuletele care se pun intr-o o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se dau la cuptor aproximativ 20 – 25 minute pana se coloreaza,apoi se dau prin zahar pudra

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.