



Ingrediente
- 200 g iaurt
- 1 ou
- 150 g faina
- 1 varf de cutit coaja de lamaie
- 4 linguri zahar
- 1/2 de lingurita praf de copt stins
- un praf de sare
- 3 linguri zahar pudra
- 1 zahar vanilat
- ulei
Rețete similare
-
Trandafirasi cu mere
- - 5.00 -
Gogosi in sos caramel
- - -
rulada cu lamaie
- - 5.00
Gogosi cu iaurt
Mod de preparare
Intr-un bol se amesteca iaurtul cu oul, zaharul, sarea, coaja de lamaie dupa care se pune faina si praful de copt. Compozitia arata ca o smantana foarte groasa.Se incinge uleiul se ia compozitia cu o lingurita si se pune in uleiul incins. Se lasa cateva minute pana se prajesc, colorandu-se usor in maro. Se tavalesc calde in zahar pudra, eventual amestecat cu putin zahar vanilat.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.