



Ingrediente
- 1 kilogram de mere
- 300 de grame de branza dulce
- scortisoara
- miere
- 150 grame de stafide
- 3 linguri cu rom
- gris
- 4 linguri cu cacao
Rețete similare
-
Cornulete
- - 5.00 -
Cornulete cu gem
- - 5.00 -
Foi cu miere
- - 5.00
Rulada cu mere
Mod de preparare
Merele se curata, se spala si se dau pe razatoare, apoi se storc si se amesteca cu branza, stafide, rom, scortisoara, miere si o mana de gris. Se formeaza o compozitie care se ruleaza intr-o folie de plastic presarata cu cacao, pentru a arata mai frumos. Rulada se tine la rece 2 ore, apoi se despacheteaza si se taie felii pentru a fi servita
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.