



Ingrediente
- 2 kg mere
- 6 oua
- 175 g zahar
- 400 g faina
- 150 g zahar pudra
- 1 plic zahar vanilat
- 125 g ulei
- sare
Rețete similare
-
chef cu stafide si nuca
- - 5.00 -
DULCEATA DE GUTUI
- - 5.00 -
placinta cu nuca
- - 5.00
Gogosi cu mere
Mod de preparare
Merele se curata si se dau pe razatoare, se scurge sucul, se amesteca cu zahar, putina sare, cu galbenusurile, faina si albusurile batute bine. Din acesta compozitie se formeaza gogosi mici care se prajesc in ulei incins si se pudreaza cu zahar amestecat cu zahar vanilat.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.