



Ingrediente
- 500 ml lapte proaspat
- 4 galbenusuri
- 120 g zahar
- 40 g amidon
- 40 g unt
- 1zahar vanilat
- coaja de la 1/2 lamaie
Rețete similare
-
tort diplomat
- - 5.00 -
Piersici coapte
- - -
Spuma de fructe exotice
- - 5.00
Crema pasticcera
Mod de preparare
Laptele cu vanilie si coaja de lamaie se pun pe foc pana la punctul de fierbere.
Se bat galbenusurile cu zahar si amidon, se adauga cate putin laptele fierbinte apoi se lasa la foc mic pana se ingroasa amestecand continuu.
Cand s-a mai racit,adaugam untul bucatele si amestecam pana se topeste.
Se foloseste la crostate, torturi, choux-uri etc.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.