



Ingrediente
- 1 cana faina
- 1 cana gris
- 1 cana zahar
- 2 kg de mere
- 4 pliculete de zahar vanilat
- scortisoara
- ulei
Rețete similare
-
Negresa cu gem
- - 5.00 -
clatite de post
- - 5.00 -
rulouri cu caco
- - 5.00
Prajitura cu mere de post
Mod de preparare
Mere, binele spălate, se răzuiesc cu tot cu coajă şi se pun alături de scorţişoară şi de zahărul vanilat. În paralel, zahărul, făina şi grişul se amestecă şi se împart în două porţii. Într-o tavă se pune ulei, apoi o parte din praful preparat mai devreme şi jumătate din mere, peste care se pune din nou, cealaltă jumătate din praf şi cealaltă jumătate din mere.Se lasă în cuptor circa 35 - 40 de munte şi, de preferat, se serveşte rece, este mult mai aromată astfel.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.