



Ingrediente
- 100 g faina
- 100 ml apa minerala
- 50 g ulei
- 25 g zahar
- 10 g sare
Rețete similare
-
Grau cu mac, portocale
- - 5.00 -
Prajitura de post
- - -
Pere coapte
- - 5.00
Clatite de post de post
Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele si se bat bine pana se obtine o compozitie de consistenta unei smantani subtiri. Se coc intr-o tigaie, de care sa nu se lipeasca compozitia. Dupa fiecare clatita se unge fundul tigaii cu ulei. Atentie ca la clatitele de post, lipsa oului face ca foaia sa se rupa usor. De aceea se fac mai groase. Ca desert, se pot umple cu magiun sau dulceata. Ca aperitiv, se pot umple cu varza, urzici, spanac
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.