



Prajitura cu cocos de post
Ingrediente
- 115gr fulgi nuca de cocos
- 190 gr faina
- 250 gr zahar
- 1 cana apa
- 1 plic praf de copt
- 1 lingura cacao
- esenta vanilie
Rețete similare
-
Prajitura cu mere
- - 5.00 -
gogosi
- - -
mere caramelizate
- -
Prajitura cu cocos de post
Mod de preparare
Amestecam intr-un vas nuca de cocos, faina, praful de copt si zaharul.
Turnam apa si esenta de vanilie peste ingredientele solide si amestecam bine.
Tapetam o forma dreptunghiulara cu ulei sau margarina, si faina si turnam trei sferturi din aluat.
Aluatul ramas il amestecam cu 1 lingura de cacao si il punem peste aluatul din tava.
Bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute. Inainte de a o scoate, bagam o scobitoare in prajitura. Daca iese curata atunci prajiturica e gata.
O lasam sa se racesaca bine si o servim pudrata cu zahar vanilat.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!