



Ingrediente
- 500ml lapte, 7 oua, 250 g margarina, 6 linguri faina,2 linguri ulei pentru tava,
- 500g budinca de banane preparata
Rețete similare
-
Smoothie cu nectarine
- - -
Cupe de Bezea cu Crema de Mascarpone si Matcha
- - 5.00 -
Desert racoros cu visine
- - 4.20
RULADA CU BUDINCA DE BANANE
Mod de preparare
6S2RNZPrepară 500g budincă de banane în condiţii casnice, adaugăm stafidele şi după ce se răceşte o dai la frigider. Fierbi laptele împreună cu margarină şi putină sare. Adaugă faină şi amestecă bine până se obţine un aluat omogen. Iei vasul de pe foc, laşi compoziţia să se răcească şi incorporezi treptat gălbenuşurile, şi spuma de albuşuri. Într-o tavă de 25x35cm, în prealabil tapetată cu hârtie de copt şi unsă cu ulei, întinzi jumătate din compoziţie şi o coci timp de 20 minute, la foc mediu. La fel coci cealaltă jumătate. Rastoarnă fiecare blat pe un servet umed şi îndepartează hârtia de copt şi rulează blatul împreună cu şervetul. Derulează blaturile, aseaza-le pe foile de plastic.Le ungi cu budincă si le rulezi strans. Deasupra presari cocos. Introduci rulada în frigider până a doua zi, când se taie felii si pot fi servite.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.