



Ingrediente
- 200 ml lapte, 400g faina, 5 oua, 300ml ulei, 40g stafide, 1 plic praf de copt, margarina si faina
- pentru tava, 400g piersici (fara s
Rețete similare
-
Placinta cu dovleac
- - -
Placinta cu mere
- - 5.00 -
placinta cu nuca
- - 5.00
PRAJITURA CU BRANZA, PIERSICI SI VISINE
Mod de preparare
1.Baţi ouăle cu 300g zahăr până se dizolvă.
2.Adaugi uleiul treptat, ca la maioneză, apoi laptele, 1 plic de zahăr vanilat şi faina cernută în prealabil împreună cu praful de copt.
3.Mixezi branza cu zahărul şi zahărul vanilat rămase, iar la sfârşit pui stafidele şi omogenizează.
4.Cureţi piersicii de sâmburi, le stropeşti cu zeama de portocale.
5.Pui ¾ din compoziţia preparată într-o tavă cu dimensiunile de aproximativ 30x40cm, unsă cu margarină şi tapetată cu faină.
6.Încorporezi branza de vaci în compoziţia rămasă, apoi o torni peste cea din tavă.Aşezi deasupra piersicile, vişinile şi nucile măcinate.
7.Coci prajitura în cuptorul preîncalzit, la foc mijlociu, timp de 50 minute.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.