



Ingrediente
- biscuiti populari 500g
- rahat 500 g
- cacao Dr. Oetker 2 linguri
- margarina 1/2 pachet
- ESENTA DE ROM Dr. Oetker ( fiole)
Rețete similare
-
Prajitura cu dulceata de mure
- - 5.00 -
Prajitura de post cu miere
- - 5.00 -
Compot de struguri
- - 5.00
SALAM DE BISCUITI de post
Mod de preparare
Se rup biscuitii in bucatele mici si se adauga peste ei cacao,apoi se amesteca.Se fierbe un sirop din apa(300ml) cu zahar (200 g) ,se adauga margarina si se amesteca pana se topeste,apoi se pune si rahatul taiat cubulete .Aceasta compozitie se rastoarna peste biscuiti ,se adauga esenta si se amesteca.
Pe foi de ceolofan .se formeaza salamurile.Se lasa la rece pana a doua zi.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.