



Ingrediente
- 150 gr. unt
- 250 gr. lapte praf
- 100 gr. cacao
- 500 gr. zahar
- 0,150 l apa
- unt pentru tava
- vanilie
- alune (facultativ)
Rețete similare
-
CAISE IN ALUAT
- - 5.00 -
Cornulete cu nuca
- - 5.00 -
Prajitura cu cirese sau visine
- - 5.00
Ciocolata de casa
Mod de preparare
Se amesteca foarte bine untul cu laptele si cacaua, pana se formeaza o pasta omogena.
Se fierbe un sirop din zahar si apa pina se leaga ca pentru dulceata. Dupa ce se raceste putin siropul, se toarna cite putin peste pasta.
Tava se va tine la rece (zero grade) cel putin 12 ore. Inainte de a se a umple, tava trebuie unsa cu unt.
Se obtine 1 kg. de ciocolata.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!