



Tort de post de post
Ingrediente
- 150g nuca macinata
- 100g zahar
- 1 plic praf de copt
- 250ml apa minerala
- cateva liguri de faina(aluatul trebuie sa aiba consistenta unui chec
Rețete similare
-
Prajitura cu mere
- - 5.00 -
Salam de biscuiti
- - 5.00 -
Piersici de post
- - 5.00
Tort de post de post
Mod de preparare
Amesteci zaharul cu apa minerala, nuca, praful de copt, faina si pui compozitia intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina, sau tapetata cu hartie de copt. Se coace la foc potrivit.
Crema: Pentru crema poti sa folosesti frisca vegetala simpla sau amestecata cu nuca macinata (sau alune); daca prajesti putin nuca sau alunele este mai bine. Poti sa amesteci frisca si cu fructe: capsuni, zmeura sau amestec de fructe de padure
O alta varianta de crema este cea din plicuri de crema instant la care se inlocuieste laptele cu apa minerala, suc sau cafea, dupa dorinta.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!