Tort roz

Ingrediente

  • 2 oua,
  • 2 linguri de zahar,
  • 4 linguri de faina,
  • o lingurita de cacao,
  • un plic de zahar vanilat
  • un pumn de visine,
  • 150 ml sirop de visine,
  • o lingurita de praf de copt.
  • pt crema si decor: crema si decor: 300 ml frisca batuta
  • 3 linguri de fulgi de cocos,
  • gem de visine
  • 200 ml de sirop de visine

Tort roz

de Oana Durican
-
-
1316

 

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!
5 stele

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!
Ramona Dogaru
5 briose
Dante Flori
5 briose de la mine

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles