Pinguinul

Ingrediente

  • 10 oua
  • 200 g zahar tos
  • 4 pliculete zahar vanilat
  • 5 linguri gris
  • 5 linguri cu varf faina
  • 5 linguri cacao
  • 7 linguri miere
  • 1 praf de copt
  • un varf de lingurita sare
  • 50 ml lapte
  • 700 ml frisca
  • 3 intaritor frisca
  • 230 ciocolata menaj
  • 170 g unt
  • 270 ml ulei + 3 linguri
  • 3 linguri apa
  • 1 lingura zahar pudra
  • 200 g ciocolata alba

Pinguinul

de Roxana Azoitei
-
-
1963

 

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!
5 stele

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!
Ramona Dogaru
super....5 briose
Roxana Azoitei
pare complicat, dar e simplu ca buna ziua si e si foarte gustoasa.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles