



Ingrediente
- 5oua,1cana zahar,1cana faina,1praf de copt,un praf sare,esenta rom,5linguri ulei
- fulgi de ciocolata,fructe diverse
Rețete similare
-
NEGRESA DE POST
- - 5.00 -
CREMA DE BRANZA
- - 5.00 -
rulada
- - 5.00
Chec cu fructe si ciocolata
Mod de preparare
Se separa ouale si se bate galbenusul apoi se adauga pe rand cate o lingura de ulei,separat se face un sirop pe foc,din zahar si putina apa si se lasa la racit, dupa ce s-a racit se bate bine albusul apoi se adauga treptat siropul.se amesteca cele doua compozitii se adauga faina , sarea,praful de copt,se ung 2tavi de chec cu unt si se tapeteaza cu pesmet se toarna compozitia in ele si apoi se adauga fulgi de ciocolata si fructe la alegere date prin zahar sau faina.se coace,in fuctie de cuptorul fiecaruia.eu mai aleg sa fac reteta si intr-o tava patrata si apoi sa tai patrate pe care le servesc la ceai.fructele pot fi proaspete,din compot,eu de obicei le pastrez in sirop la frigider si le folosesc atunci cand am nevoie chiar si de decor

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!Nu există comentarii la această reţetă.