



Ingrediente
- Foile: 300 gr. faina, 120 gr. zahar, 2 oua, 1 lingurita bicarbonat.
- Crema: 250 ml. smintina, 750 gr. nuci macinate, 250 gr. zahar pudra, 50 gr. zahar vanilat.
Rețete similare
-
Prajitura Kinder Pingui .!
- - 5.00 -
tiramisu
- - -
Inghetata de ciocolata
- - 5.00
Prajitura cu miere de albine
Mod de preparare
Foile: Se amesteca bine toate ingredientele si se lasa aluatul obtinut la rece, de seara pina dimineata. A doua zi se imparte in trei si se coc trei foi pe dosul tavii.Apoi se umplu cu crema si se servesc cu zahar pudra.
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!