



Crumble cu mure
Ingrediente
- 800 g mure
- 2 linguri miere
- 10 picaturi de esenta de vanilie Dr. Oetker
- 200 g faina
- 100 g zahar brun
- 60 g unt
Rețete similare
-
Croissante cu ciocolata si migdale
- - 5.00 -
TORT DE PORTOCALE
- - 5.00 -
TIMBALE DE OREZCU PRICOMIGDALE
- - 5.00
Crumble cu mure
Mod de preparare
Se amesteca faina cu zaharul si untul, pana se transforma intr-un aluat sfarimicios.
Se incalzeste mierea timp de 2 minute intr-un vas de teflon, apoi se adauga murele amestecand continuu. Se presara aluatul pe deasupra, netezind cu o lingura, si se introduce tava la cuptor, pentru 20-30 de minute, la 180 grade.
Pofta buna :)
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.
Comentarii
Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!