Ingrediente

  • Pentru blat :
  • 120 g zahar
  • 1 esenta de vanilie Dr. Oetker
  • 100 g de unt
  • 200 g iaurt
  • 300-400 g faina
  • 1 plic praf de copt Dr. Oetker
  • Pentru crema:
  • 500 g branza de vaci cremoasa
  • 5 linguri zahar
  • 2 oua
  • 3 linguri unt
  • Pentru aluatul sfaramicios:
  • 175 g faina
  • 100 g zahar
  • 110 g unt
  • 1 plic zahar vanilinat Dr. Oetker
  • 300 g cirese
  • 2 linguri zahar pudra cu aroma de vanilie de la Dr. Oetker, pentru decor

Rețete similare

Prajitura vanilata cu cirese

de Alina Raluca Tonca
-
-
937

 

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!
5 stele

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!

Nu există comentarii la această reţetă.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles